Baggrund / om projektet

I samarbejde med Ry Mølleskole, er det lykkes os at bygge en måske lidt lille, men super boulder. Væggen stod klar i efteråret 2019, og efter en lidt corona turbulent tid, glæder vi os til igen at åbne klubben rigtig op i igen i efteråret 2021.

Ry Klatreklub er en forening i Skanderborg Kommune, etableret af en gruppe erfarne klatrere. Vi har et stærkt ønske om at skabe et alsidigt klatretilbud i Ry med moderne faciliteter og fokus på klatredisciplinen bouldering. Det skal være et sjovt, legende og udfordrende bevægelsestilbud, der styrker fællesskaber på tværs, fremmer bevægelsesglæden og er stærkt forankret i lokalmiljøet.

Klatring er for alle aldre og til alle niveauer. Vi ønsker både at favne dem, som kender klatring i forvejen, men i høj grad også brugere, der ønsker at snuse til klatring og blive nysgerrige på aktiviteten, så de kan lade sig begejstre af sporten.

Vores Vision

Ry klatreklub har som vision at danne rammen for det bedst mulige klatremiljø kendetegnet ved:

• En stærkt og inviterende fællesskab, der fremmer interessen for klatring for klubbens medlemmer og andre potentielle brugere.

• Et klatrelaboratorie med plads til at dyrke klatringen i dens bredde.
• Engagement og frivilligt initiativ som bærende kræfter.

• Fokus på fastholdelse og dygtiggørelse af medlemmer.

• En sund økonomi og demokratisk gennemsigtighed.